Management consultancy

Helicoptervisie en down to earth oplossingen

Praktijk beschrijving

Een bouwteam dient een waterleiding te vervangen in een druk bevolkt winkelgebied van een historische binnenstad met veel verkeer, voetgangers en obstakels. De opdrachtgever stelt een strakke planning en een scherpe financiële target. Uit de omgevings analyse blijkt dat het risico op uitloop reëel is, bovendien moet het project plaats vinden tegen de Sint en Kersttijd. Een ongunstiger periode is niet denkbaar. Na intensief overleg met alle betrokken van gemeente, winkeliers, bewoners en de wethouder worden de projecteisen verruimd. Het project word verdaagd naar de periode januari en februari. Dit is de rustigste periode van het jaar, de minste verkeersbewegingen, en het minste winkelend publiek. Ondanks de vorst wordt het project een week voor de einddatum opgeleverd met nul klachten van de omgeving.

Wat biedt Nica-Luce?

Masterclasses
Sparkling Life

Innerlijk Leiderschap

Meer evenwicht en meer vertrouwen

Procesbegeleiding van projectteams

Betere samenwerking  

Uitspreken, Aanspreken, Afspreken

Management Consultancy

Management Coaching 

Innerlijk leiderschap 

Sparringspartner 

 

Doorbraak
interventies

Vlottrekken van Bottlenecks 

Nieuw Perspectief 

 

5/5


Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.