Lezingen en workshops

Toegankelijk, science based en leuk

Voor de werkgever

Nica-Luce biedt korte lezingen van 2 x drie kwartier rondom het thema innerlijk leidershap en positieve energiestrategieën. Het aantrekkelijke van deze lezingen is dat zij op wetenschappelijke kennis gebaseerd zijn maar zijn ontwikkeld vanuit de praktijk. Een leuke afsluiter van de week, bijvoorbeeld als lunchlezing op de vrijdag ,  tijdens de vrijdag middag borrel of vooraf gaand aan een teamuitje. U kunt kiezen uit 6 aanbiedingen. Als instap biedt Nica-Luce 3 thema workshops op het grensvlak van werk en privé: 1 :Geestkracht in je sport, (in/bij een buiten ruimte nog leuker),              2: Mantelzorg: Zo blijf je op krachten, en 3: Mentaal Sterker worden: ik help je op pad. Daarnaast biedt Nica-Luce rondom innerlijk leiderschap een keuze uit 3 lezingen: namelijk: 1: Innerlijk leiderschap, remember who you are, 2 Uw energieveld en dat van de anderen en 3: Positieve Energie strategieën. 

Een lezing of workshop op maat mogelijk, hiervoor geldt een offerte tarief. Bent u nieuwsgierig geworden? Graag vertel ik u meer.

Wat biedt Nica-Luce?

Masterclasses Sparkling Life

Ontwikkeling van Innerlijk Leiderschap

Meer Evenwicht, meer Vertrouwen en Betere besluiten

Management Consultancy

Spiegeling en Sparringspartner

Betere Integrale Samenwerking 

Uitspreken, aanspreken, afspreken 

Reintegratie en Mediation

Herstel en Preventie 

Duurzame inzetbaarheid door

 integrale begeleiding  

cursus RAI 22 groot

Lezingen & workshops

Vrijdagmiddag borrel lezing

Teamdag Innerlijk Leiderschap 

Praktisch Toepasbare Inzichten 


Wat bieden de masterclasses Sparkling Life u ?

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.