Energie APK

Inzicht in doorstroming en energielekken. Grip op oorzaak en gevolg.
Uitzicht op wegen tot herstel

Projectmanager Alice en energie APK

Alice wil eerder stoppen met werken maar wordt hierdoor angstig. Ze krijgt het niet concreet en wil gespiegeld worden. We doen een sessie. Uit de energie APK blijkt dat haar buikklachten een blokkade in haar gevoel van veiligheid weerspiegelen.  Dit blijkt gerelateerd te zijn aan haar kostwinnerschap. Haar man is vroeg overleden na haar huwelijk. Het idee van het stoppen met werken alleen al roept de noodsituatie op toen zij alleen achter bleef zonder werk met 2 kleine kinderen. Als weduwe stond ze er 20 jaar alleen voor. Als ze ontdekt dat  dit overlevings-mechanisme van veel en lang werken nu niet meer nodig is, is ze opgelucht. Door de energie APK kan ze het heden ontkoppelen van het verleden.  Haar energie blokkade lost op. Haar angst en de buikklachten verdwijnen tijdens het consult. Ze besluit ter plaatse om haar werkgever in te lichten over haar besluit. Ze durft nu haar hart te volgen, ze wil inderdaad eerder met pensioen. Ookal breekt de hiermee met de familie traditie.

Wat is een energie APK of aurareading ?

De Energie APK levert jou:

5/5

Een recente Energie APK bij Nicole heeft me geweldig geholpen in mijn werk. Ookal had ik zo mijn bedenkingen. Ik ontdekte in de energie APK dat ik mezelf in de weg zat. Ik stuurde 6 projecten aan.  Ik durfde  niet te uiten dat ik  te veel werk op mijn nek had.  Dit verklaarde mijn vele keelklachten  en nekpijn. Toen ik me dit  bewust werd voelde ik me al veel beter.  De brok in mijn keel verdween. De week erna heb ik een gesprek gehad met mijn leidinggever over mijn takenpakket. Ik heb nu 3 projecten.  De energie APK heeft me bewust gemaakt  hoe ik mijn energie balans beter kan handhaven door me meer uit te spreken en constructief grenzen te stellen.  

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.