Coaching: In je kracht staan

Je bent van harte welkom voor een set gesprekken voor persoonlijke coaching. Je kunt bij mij terecht voor alle werkgerelateerde vragen en vragen over je privé leven en je spirituele leven. Uitgangspunt is dat je  je gehoord voelt in je ervaringen, dat oude of nieuwe wonden een plek krijgen en worden geheeld.  Als je weer meer vanuit je hart kunt leven, kom je weer meer in je kracht te staan. Mijn ervaring is dat als je weer eenmaal meer verbinding met je eigen kracht bent dat vrijwel elk probleem dan oplosbaar is. Echter pas nádat we samen hebben vastgesteld welk deel van het probleem van jóu is,- en wat van de ander is. 

De gesprekken kunnen in mijn praktijkruimte plaatsvinden maar als je het prettig vindt kunnen ze ook lopend plaatsvinden aan zee of in de duinen of in het bos. Mijn expertisegebieden zijn: energie management en stresshantering, levenskracht en vitaliteit, samenwerkingsproblemen, conflicthantering, exit trajecten, rouwverwerking en relatie vraagstukken.

We trekken samen wat langer uit voor het eerste gesprek. Jij vertelt je ervaringen en samen komen we tot de kernpunten van waar je voor komt. Het doel is dat jouw energie weer gaat stromen op basis van aanvaarding en heling van wat je hebt meegemaakt. En dat er praktische uitvoerbare oplossingen komen voor je vraagstukken, binnen de door jou benodigde termijn. 

Aanvaarding van de situatie betekent niet dat je het laat zo als het is, maar dat je erkent dat de dingen zijn zoals ze nu voor je zijn. Ik fungeer als spiegel voor jou en stel je vragen. Hierdoor kom je weer opnieuw geleidelijk in verbinding met jouw hart en word je rustig. Je vindt vaak zelf nieuwe oplossingen die vaak staps gewijs vorm krijgen. Ik help je erbij. Ik ben er ook voor het vóórbespreken van een moeilijk gesprek of om even tussentijds  (al dan niet telefonisch) te sparren.

Een coachingsgesprek kost € 75,- per uur, met 5 gesprekken zijn de meeste mensen al goed geholpen.