Coaching

In je kracht staan door bewustwording, verwerking en ontkoppeling

Edith werkt in de ICT in de telecom

Uit indirecte signalen blijkt dat Edith steeds meer wordt buitengesloten door haar  leidinggever. Dit is spanningsvol en ze kan er niet meer van slapen. Zij  klopt bij mij aan.  In enkele sessies is helder dat ze te weinig kansen voor verbetering ziet. Er is al een historie en Edith ervaart de werkcultuur als tamelijk hard. Ik adviseer een arbeidsjurist  in te schakelen voor ontbinding met wederzijdse instemming. Edith  blijft mij visiteren voor mentale, emotionele  en praktische support. Na 2 maanden zijn de voorwaarden voor ontbinding gereed. Edith update haar  CV en profiel. Binnen korte tijd wordt zij benaderd door een kleiner bedrijf en is daar al weer even tot haar  tevredenheid aan het werk. 

Voor welke vragen kan ik terecht?

5/5

Ik voelde me heel opgelucht na de consulten bij Nica-Luce. 

Ik  was teneergeslagen en er kwam niks meer uit mijn handen.

Ze luisterde goed, vroeg door en had goede adviezen en een netwerk. 

Ik kreeg weer energie om iets te ondernemen.

Ik ben letterlijk lichter en kan weer lachen.

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.