Sparkling Life 4

Sparkling Life 4 is de 3 daagse vervolgtraining die jouw talent om je levenskracht en energie aan te boren en te besturen verder ontwikkelt.   We bouwen voort op de basis die jij gelegd hebt in Sparkling Life 1 tot en met 3. Aan het einde van Sparkling Life 4 heb je meer geleerd over je positie innemen,  negatieve energie herkennen en ombuigen. Je hebt getraind met anders waarnemen vanuit je intuitie.  In Sparkling Life 4 leer en ervaar je hoe je vertrouwen kunt opbouwen, ook in lastige situaties. Je kunt meer energie ervaren en levensvreugde.  Ook kun je je standvastiger en wendbaarder voelen. Je kan groeien in het vinden en vormgeven van nieuwe oplossingen uit een andere dimensie voor oude problemen. 

Sparkling Life 4  bestaat uit 3 losse dagen in 3 elkaar opeenvolgende weken: dus 1 dag per week
Dag 1 Nee zeggen, nee doen.
Dag 2 Je schuldgevoel loslaten
Dag 3 Je vertrouwen ontvouwen

Tarieven Sparkling Life 4:  Student: 150,-  Particulier: 225, In Company: 450,-   geen btw

za juni draadje

In dag 1: ‘Nee zeggen, Nee doen! ‘ gaan we aan de slag met je gronding. Wat is gronding, wanneer voel je je meer gegrond en wanneer minder? En hoe kun je gronding trainen? We ontdekken dat ‘nee zeggen, – nee doen’ begint met ‘nee voelen’. Wat heeft ‘nee voelen’ te maken met acceptatie en verzet? En wat heeft dit  te maken heeft met jouw aandacht op je binnenspraak? ‘(uit Sparkling Life 1).

In dag 2: ‘Je schuldgevoel loslaten’ verdiepen we onze kennis op de werking van het omgaan met schuldgevoel. Welke positieve functie heeft schuldgevoel, maar waar drukt dit gevoel ons teneer?
Hoeveel ruimte mag je zelf innemen? En wat heeft dit te maken met de waarde die je anderen toekent versus je eigenwaarde? We maken actief de vertaalslag van succesvolle ervaringen naar situaties waar je minder tevreden over bent.

In de derde dag van ‘Sparkling Life 4’ gaan we aan het werk met vertrouwen ontvouwen. Welke geleerde overtuigingen geven jou vertrouwen, en wat is de rol van je intu├»tie hier? Wanneer mag je van jezelf op je innerlijk kompas varen en wanneer vind je dit lastig? 

De theorie blokken behandelen de relatie tussen de drie cursusdagen van Sparkling Life 4 en leggen het verband met het geleerde uit Sparkling Life 1, 2 en 3. Hierdoor doe je waardevolle psychologische en energetische kennis op, en blijft het geleerde opgeslagen in je actieve werkgeheugen. Je krijgt huiswerkoefeningen mee die je voor jezelf meeneemt naar de volgende cursusdag.
Last but not least krijg je een hulpmiddel mee voor de planning van je huiswerk in de tussenweek. 
Het vraagt 15 minuten per dag. Dit planningselement stimuleert jouw zelfwerkzaamheid.

Tarieven:  zie pagina:  tarieven