Sparkling Life 1, 2 en 3

De basis trainingen voor een Sparkling Life zijn drie basis trainingen van één middag.  Ze zijn oplopend, dus je kunt 2 niet doen zonder dat je 1 hebt, enzovoort. Sparkling Life 1 is de 1e basiscursus en legt de basis voor Sparkling Life 2 en 3. Sparkling Life 3 sluit de set van 3 basis trainingen af.   Als je start met Sparkling Life 1 weerspiegelt dat  jouw wens en besluit om het stuur van je leven in eigen hand te nemen, en je levenskracht bewuster en aktiever leren te besturen.

Sparkling Life 1:   Je kracht eigen-maken          
Sparkling Life 2:  Je kracht vergroten

Sparkling Life 3: Je kracht herstellen na ziekte of tegenslag 

In Sparkling Life 1 :   “Je kracht eigen-maken”  leer je om beter bij jezelf te blijven.  Wat is je energetische as en hoe kun je meer in je (energetische)  centrum  blijven?  Je word je bewuster van je eigen binnenspraak© en je buitenspraak© en de hoe de balans hiertussen is. We oefenen concreet met eigen-waarde en        voor-waarde en je interne saboteur.

In Sparkling Life 2 : “Je kracht vergroten” gaan we actief aan de slag met energisers en sinks.  Welke dingen, mensen, omstandigheden en overtuigingen bevorderen jouw energie en welke belemmeren dit? Hoe realiseer je een goede dagstart en een goede dagafsluiting? En wat betekent eigenlijk het stroomlijnen van je dag- en nachtritme voor je persoonlijke energie? Hoe pak je dat aan?

Sparkling Life 3: “Je kracht herstellen na ziekte of tegenslag”  leer je kracht opnieuw op te bouwen na een dip.   Hoe pak je dat aan? Wat kun je doen om je energie over de dag en de week goed te verdelen? Hoe start je opnieuw op tijdens de dag,- hoe kun je slimmer  plannen en faseren ? In deze derde cursusdag leggen we actief de relatie met de leerervaringen van Sparkling Life 1 en Sparkling Life 2.

Na je inschrijving voor Sparkling Life 2 en ook na je inschrijving voor Sparkling Life 3 krijg je voorbereidende huiswerkoefeningen mee voor de cursus dag. Het vraagt 15 minuten per dag.  Dit herhalings-element stimuleert jouw zelfwerkzaamheid.

Tarieven: er is geen btw

Student:  25 euro , particulier: 50 euro en In Company: 125 euro

  


: