Voor de particulier

Met Sparkling Life wordt jij krachtiger en evenwichtiger.
Je wordt onafhankelijker van gedrag en gebeurtenissen in jouw omgeving. Je blijft in contact met je zelf en van daaruit met de ander

Wat biedt Nica-Luce?

Masterclasses Sparkling Life

Meer mentale ,- en levenskracht door sterkere aarding en positieve Energiestrategieen .

Individuele Coaching

Meer evenwicht en vertrouwen door bewustwording, verwerking en ontkoppeling

Energie APK

Overzicht op energiedoorstroom en knelpunten. Inzicht in oorzaken en uitzicht op wegen tot herstel .

Heb je vragen op de drie volgende gebieden?

1

Hoe blijf ik Mentaal
en fysiek Gezond?

2

Balans
werk en privé

3

Ontwikkeling van jouw
innerlijk leiderschap

Voor de particulier

Het aantal jaren tot jouw pensioen neemt niet af terwijl je elk jaar ouder wordt. Als junior, medior of senior heb je werkervaring opgedaan. Je kent de voordelen en de nadelen van jouw positie in het werken voor een organisatie of opdrachtgever. Je bent op zoek naar een nieuwe balans tussen de inspanning en ontspanning en opbrengsten uit je werk. Of : je hoeft niet meer te werken en hebt de tijd aan jezelf. Wat ga je doen? Hoe deel je je week in en hoe maak je keuzen? Hoe zorg je dat je veerkrachtig blijft en vertrouwen houdt in jezelf en het leven? Welke sociale kringen treedt je toe en hoe geef je betekenis aan een leven waarin (betaald) werk geen rol ( meer) speelt? Nica-Luce kan je daarbij helpen.

In Sparkling Life ontdek je jouw kracht en hoe je die continu ontwikkelt

1

Sparkling Life 1

Je kracht eigen maken

2

Sparkling Life 2

Je kracht versterken

3

Sparkling Life 3

Je kracht herstellen

4

Sparkling Life 4

Positieve  Energie Strategieën 

De Sparkling Life benadering leert je dat sommige gevoelens en gedachten en die je hebt of de conclusies die je trekt in het hier en nu, -vaak een mengvorm zijn van jouw ervaringen in het heden en de gebeurtenis nu. Positieve energie strategieen helpen jou deze 2 te onderscheiden.  Als je de ervaring uit het verleden kunt verwerken kun je deze loskoppelen. Daarmee verliest het zijn lading. Je kunt de gebeurtenis van nu heeft dan minder impact op je. Je kunt dit veel beter aan. Hoe gaat dat in zijn werk? Je leert je zelf eerlijker waar te nemen. Dit doe je door jouw gronding te versterken en je energie te optimaliseren vanuit de natuurlijke doorstroom van jouw energie. Je  leert positieve ervaringen door te vertalen naar nieuwe situaties waardoor je meer van je kwaliteiten in kunt zetten. En ook leer je hoe je het energie-rovende effect van negatieve ervaringen kunt verkleinen. Je krijgt  inzicht in hoe je jezelf kan steunen tijdens dit transformatie proces. Niet alleen je gevoelens transformeer je maar ook je overtuigingen.  Daarmee verandert je lichaam en jouw energie. Je wordt krachtiger

Wat brengen de masterclasses Sparkling Life jou?

Passen de Sparkling Life masterclasses bij jou?

Deze training is bedoeld voor jou die  :

  • meer vrijheid wil ervaren in jouw omgang met mensen en situaties 
  •  onafhankelijker wil worden voor negativiteit in jouw omgeving 
  • wil investeren in je innerlijk leiderschap 
  • bereid bent jouw gedachten en gedragspatronen te onderzoeken en transformeren
  • je meer wil uitspreken naar anderen toe

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.