Verruim je Positieve innerlijke energie-strategieën

In Sparkling Life 4 breid jij innerlijke
positieve innerlijke energie-strategieën uit

“Ik hield mijn mond om de lieve vrede te bewaren. Dit kostte me erg veel energie

Bas is manager bij een groot bedrijf, Jet is afdelingshoofd bij een gemeente. Ze hebben 2 kinderen en werken allebei 4 dagen. Bas is weg van huis voor werk van 6 tot 19. Jet brengt de kinderen naar school, haalt ze op, doet boodschappen en kookt. Als Bas thuiskomt eet hij en valt op de bank voor de TV in slaap. Jet heeft diverse pogingen gedaan voor een evenwichtiger verdeling van de ouderlijke taken. Bas wijst dit af. Hij verdwijnt avond aan avond naar zijn werkkamer en hult zich in stilzwijgen Jet vindt dit vreselijk en houdt verder maar haar mond. Als Jets moeder overlijdt knapt Jet af en komt ziek thuis te zitten. Ze gaat in therapie en beslist om Bas te verlaten. Bas is ontzet en zag dit niet aankomen.  Bas wil graag verder met Jet. Maar Jet twijfelt. Hoe hadden Bas en Jet dit kunnen voorkomen? Wat was de eerste stap die gezet had kunnen worden?

Herken je dit? Verlies jij veel energie door te zwijgen? 

Wat brengt Sparkling Life 4 jou?

Sparkling Life 4 is een verdieping van Sparkling Life 1-2-3 en duurt 3 hele dagen in 6 weken

Dag 1

Nee zeggen, nee doen. Jezelf positief en op tijd begrenzen 


Dag 2

Je schuldgevoel loslaten Ontstaan, effect en loslaten van schuldgevoel


Dag 3

Je vertrouwen ontvouwen Zelfwaardering via buiten of van binnen

In Sparkling Life 4 leren we dat elk mens problemen en verlies op zijn pad krijgt en dat iedereen daarom defensiemechanismen heeft ontwikkeld en ingezet. Defensiemechanismen zijn energie-strategieën om te
 overleven. Daarmee hield jij je hoofd boven water. Bijvoorbeeld: je aanpassen. Je word je bewust hoe jou dit geholpen heeft in jouw leven, omdat je anders niet meer bij de groep hoorde.  Je hebt het dus goed gedaan. 

In deze training ga je enerzijds na welke van jouw energiestrategieën jou nog helpen in jouw dagelijkse leven. En anderzijds ontdek je welke energiestrategieën je nu niet meer nodig hebt en die je los mag laten. En hoe je dat op een constructieve manier doet. Je krijgt inzicht in dit innerlijke veranderingsproces. Ook krijg je tools aangereikt hoe jij deze overlevings strategieën kan transformeren in positieve energiestrategieën. Zo kun jij jezelf innerlijk steunen en daarmee bekrachtigen. Je leert de basis voor jouw zelfwaardering binnen je zelf  te leggen. Je blijft in goed contact met jou zelf en van daaruit met de ander. Daarmee wordt je onafhankelijker van negativiteit en gebeurtenissen in jouw omgeving  Je neemt betere beslissingen en bereikt meer  Bovendien ben je evenwichtiger en meer ontspannnen.

5/5

Ik ben teamleider en ik heb maanden niet gedurfd om mijn grenzen te stellen naar mijn directeur. Ik was bang dat ik dan ontslagen zou worden. Ik lag elke avond doodop op de bank. Toen ik het eindelijk deed reageerde zij zo positief en opgelucht. Ze zei dat ze eindelijk contact met mij kreeg. Had ik het maar veel eerder gedurfd, dan was ik veel energieker geweest. Ik wou dat ik  Sparkling Life 4 eerder had gedaan dan had ik het niet zo lang uitgesteld. 

– Martha

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.