Je innerlijke kracht herstellen na ziekte of tegenslag

In Sparkling Life 3 leg jij de basis voor positieve innerlijke energie-strategieën

“Na 3 weken griep had ik het gevoel dat ik nooit meer de oude zou worden”

Peggy is gescheiden en heeft een operatie gehad. Ze werkt in de zorg. Ze kan nog niet koken; zo erg is zij verzwakt geraakt. Ze wil geen beroep doen op haar vriendinnen want die hebben het al druk zat met hun werk en hun kinderen. Dan zou ze tot last zijn. Ze wimpelt aanbiedingen voor hulp heel stoer af. Haar herstel hapert. Ze heeft te weinig verse groenten en fruit en vis en vlees in huis eet weken pizza’ s en crackers en verzwakt. Uiteindelijk belandt ze weer in het ziekenhuis. Pas na 8 weken verschijnt ze 2 uurtjes per dag op het werk. Hoe hadden zij en haar werkgever dit anders kunnen begeleiden?

Wil jij ook vaak alles alleen doen? En heb je moeite met tijdelijk hulp inroepen?    Wil jij hulp kunnen vragen?

Wat brengt Sparkling Life 3 jou?

5/5

Laatst had ik een gezellig uitje met mijn dochter en we bespraken de familielijnen. Tot mijn schrik gaf ze aan dat ik veel meer op mijn vader leek dan me lief was. Ze zag hoe hij en ik allebei naast ons werk nog in grote vrijwilligers-organisaties actief waren, waardoor ik weinig tijd met haar had doorgebracht. Boven dien gaf ze aan dat als ik thuis was altijd erg moe was.    Na Sparkling Life 1-2-3 was ik in staat om beter mijn energie te verdelen over werk en gezin . De de relatie met mijn dochter verbeterde aanzienlijk.

– Karel

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.