Je innerlijke kracht versterken

In Sparkling Life 2 leer je welke energie strategieen jouw innerlijke kracht versterken

"Als hij het eerder had gezegd had ik er rekening mee kunnen houden"

Kees is leidinggevende van een afdeling in een technisch bedrijf. Hij vraagt collega Hans of hij vanavond over kan werken om een deadline voor een offerte die morgen 12 uur is te halen. Hans durft geen nee te zeggen.  Zijn vrouw is ernstig ziek. Hans is mantelzorger. Hans gokt erop dat zijn maatje Peter hem wel zal helpen vanavond en zendt hem een mail. Maar Peter is op cursus en ziet de mail niet. De dag erna zijn de gegevens er niet. Ze lopen de order mis. Kees is woedend en geeft Hans een uitbrander en een slechte beoordeling. Dit is de druppel voor Hans. Hij stort mentaal in en wordt ziek. Kees zijn afdeling was al onderbezet. Door de ziekte van Hans worden de andere collega’ s nog meer belast. De werkdruk neemt toe en de spanning loopt op. Mensen hebben korte lontjes en de rek is eruit.

Herkent u dit? Wat hadden Kees en Hans kunnen doen om deze situatie te voorkomen?

 

Wat brengt Sparkling Life 2 jou?

5/5

Als teamleider domineerde ik de vergaderingen behoorlijk. Ik voelde me onzeker. Om sterk over te komen kraakte ik andere voorstellen af hoewel er goede punten in zaten. Na de cursus Sparkling Life 1-2-3 voelde ik me innerlijk sterker en kon ik beter luisteren naar de ander. We besloten meer gezamenlijk. Ik werd meer ontspannen in mijn werk. Mijn team gaf me positieve feedback. Ik voelde nu verbinding met de groep. Ik heb dit bij Sparkling Life 1-2-3 geleerd.

Jan

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.