Je innerlijke kracht toe-eigenen

In Sparkling Life 1 ontdek je hoe je je innerlijke kracht
onbewust aan anderen geeft en hoe je die toe-eigent

“Na de vergadering met Linda was ik helemaal doodop.”

Linda en Sven zijn lid van een feestcommissie in hun studentenvereniging. Linda heeft een scherpe tong, zij deelt de taken uit en gaat ervanuit dat haar teamleden deze oppakken. Niemand durft nee te zeggen, want dan wacht je een veeg uit de pan. Het feest valt net na de tentamenweek. De voorbereiding verloopt niet goed. Het is muisstil op de feestcommissie app. Het feest wordt matig bezocht. Linda is erg teleurgesteld en voelt zich in de steek gelaten. De sfeer in de commissie is onder nul. Sommigen voelen zich schuldig. Maar iedereen heeft er genoeg van. Hoe hadden Linda en haar teamleden dit anders aan kunnen pakken?

Wat doe jij als je het niet eens bent met de genomen besluiten? Als je je sterker zou voelen zou je je dan willen uitspreken?

Wat brengt Sparkling Life 1 jou?

5/5

In het leven ben ik altijd doodsbang geweest voor de reacties van mensen als ik mijn eigen mening zou geven.  Ik was bang voor afwijzing. Natuurlijk baalde ik daar zelf enorm van en was er dan weer boos over naar mezelf toe. Ik kreeg ernstige gezondheidsproblemen als gevolg. Sinds ik Sparkling LIfe 1-2-3 volgde  spreek ik me meer uit en vrijwel direct. Ik ben meer ontspannen en veel gezonder sindsdien! Ik ben er zeer dankbaar voor. Zeker een aanrader voor mensen zoals ik!

Luuk

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.