Masterclasses Sparkling Life

In Sparkling Life 1-2-3 ontdek je hoe je je kracht verliest (1), versterkt (2) en hoe je jouw kracht weer herstelt (3)

In Sparkling Life ontdek je jouw kracht en hoe je die continu ontwikkelt

1

Sparkling Life 1

Je kracht eigen maken

2

Sparkling Life 2

Je kracht versterken

3

Sparkling Life 3

Je kracht herstellen

4

Sparkling Life 4

Positieve  Energie Strategieën 

Aan de slag!

Sparkling Life 1-2-3 is de set van basistrainingen waarin je basis- kennis en basis-vaardigheden krijgt op het gebied van positiever omgaan met je lichaam, je gevoelens, je denken en je doen. De opbrengst van deze kortdurende opleiding is het aanleren van positieve energie strategieën op 4 niveaus: fysiek, gevoelsmatig, denken en doen. Door deze energiestrategieën groepsgewijs te trainen ontwikkel je jouw innerlijke kracht. Sparkling Life 1-2-3 bestaat uit 3 halve dagen van 4 uur met 1 of 2 weken tussen de lesdagen. Sparkling Life 4 bestaat uit 3 hele lesdagen in 3 of 6 weken. De lessen zijn ervarings,- en praktijk gericht en heel toegankelijk. De focus ligt  is het aansluiten op jouw eigen vraagstukken. Er is geen voorkennis vereist.

 

Wilt u een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek?

Ik ben Nicole van Ruitenbeek, psycholoog, organisatie deskundige, docent, coach en energetisch procesbegeleider.  Ik  help jou graag bij het ontwikkelen,  versterken en herstellen van jouw innerlijke levenskracht.

Ik leer je hoe je denken, voelen en doen kunt integreren. Dit doe ik door jou bewust te maken en te trainen in innerlijke positieve energie strategieën. Je bent veel krachtiger dan je ooit had gedacht! Er gaat een wereld voor je open.