Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trauma: ontstaan, dragen en helingsproces

6 september @ 18:30 - 21:00

30€

Heftige jeugd-ervaringen die te intens zijn worden verdrongen naar het onbewuste zodat we ondertussen kunnen overleven. Wat zijn de energetische effecten van het trauma, de opslag, en het overleven? Welke stappen zijn er in het helingsproces via (partiele) bewustwording, in relatie tot de mate van steun uit de omgeving? En hoe bewaak je dit zorgvuldig?

In ons leven doen we soms heftige ervaringen op die ontzettend pijn doen en ons diep kwetsen. Deze ervaringen zijn niet te verwerken op het moment dat het gebeurt. Het lichaam en de geest werken nauw samen en sturen de indruk van deze gebeurtenis ver weg ons onbewuste in. De ervaring wordt opgeslagen in je fysieke lichaam en in het onbewuste deel van jouw geest. Jouw gevoelens en jouw gedachten in deze ervaring worden weggestopt en jouw geestelijke energie past zich aan aan deze onbewuste opslag. De functie van deze werking is dat je op dat moment weet te overleven in deze situatie, zo kwaad en goed als mogelijk is. Je kunt het vergelijken met opslaan van informatie op een harde schijf. Het is dan weg uit het werk geheugen. Deze lezing legt uit welke energetische werkingen in het trauma werkzaam zijn in de ontstaansfase, in de opslag fase of de overlevings fase, en wat er gebeurt als stappen worden gezet voor heling via bewustwording. Er wordt stilgestaan bij de relatie tussen de mate van duurzame steun uit de omgeving en de het verloop van het verwerkings proces. Dit wordt op energetische wijze benaderd en uitgelegd.

Aanmelden: mail naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal naar 06-51984945 .
Graag € 30 overmaken op: NL89RBRB 0200 6795 97 ten name van Guiara. Koffie en thee inbegrepen. Nica-Luce is een Handelsmerk van Guiara

Gegevens

Datum:
6 september
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
30€

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden,
+ Google Maps