Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sparkling Life 2 Jouw innerlijke kracht versterken

18 oktober @ 13:00 - 19:00

€150

Down to earth bewustzijnstraining voor versterking van jouw vermogen tot energetische zelf- bescherming en versterking van jouw innerlijke spannings regulatie in dagelijkse concrete situaties. Je groeit in innerlijke energetische waarneming,- en in jouw eigen spannings regulatie. Je versterkt je innerlijke kracht, je vertrouwen, je uitstraling en je innerlijk evenwicht. We werken op 4 niveaus: Fysiek, gevoel, mentaal (denken) en spiritueel (energie)

Dit vermogen tot energetische zelfbescherming en innerlijke spanningsregulatie bereiken we gestructureerd in 4 stappen. Stap 1 is door training van jouw innerlijke waarneming.  Stap 2 is door het leren opladen van energie en het afladen van negativiteit en spanning. Stap 3 is door het aanleren van innerlijke positieve energie strategieen. Stap 4 is training in  bewust wording van jouw geestelijke energie (lichamen),  training om deze energie te leren besturen in een dynamisch evenwicht, en ermee samen te werken. We werken op 4 niveaus: Fysiek, gevoel, mentaal (denken) en spiritueel (energie). Geen zweverig verhaal maar een down to earth toepassings gerichte training met voeten op de grond en in verbinding met jouw hoofd hart en handen.

 In  dag 2 van Sparkling Life 1-2-3 : Jouw innerlijke kracht versterken :  leer je hoe je je eigen energie kunt vergroten. Wat doet de factor spanning met jouw fysieke en andere energie lichamen? Waarom krijg je van de één energie en word je van de ander erg moe? Hoe kun je jezelf energetisch beschermen?  Welke waarde hecht je aan innerlijk weten en waarom gaan we daar zo makkelijk vanaf ?  Hoe stel je beter grenzen? Ook gaan we in op de mythe van altijd positief moeten zijn, en ervaren we door oefeningen de werking van enkele energetische wetten. Samengevat: we trainen onze innerlijke waarnemingen (o.a. van onze nonverbale communicatie en lichaams sensaties), en oefenen om in de praktijk van elke dag deze te integreren in ons doen en laten en in onze beslissingen en keuzen. Leven vanuit de energie frequenties van hoofd, hart, handen en intuïtie. Jij bent het waard.

Deze cursus is in de middag van 13 tot 19 uur.  Entree is inclusief koffie, water thee en soep . Rond 17 uur hebben we een langere pauze met soep.  Aanmelden: Sparkling Life 1-2-3 is een drieluik als één geheel voor € 450.  Meld je aan voor Sparkling Life 1-2-3  via een mail naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal/whatsapp naar 06-51984945  Koffie en thee, water en soep inbegrepen.  Graag € 450,-  overmaken op: NL89RBRB 0200 6795 97 ten name van Guiara. Nica-Luce is een Handelsmerk van Guiara

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
€150
Site:
https://ophodenpijl.nl/evenement/sparkling-life-najaar/?occurrence=2024-10-18&time=1729256400

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden,
+ Google Maps