Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sparkling Life 1 Jouw innerlijke kracht toe-eigenen

8 oktober @ 13:00 - 19:00

€110

Interactieve Bewustzijnstraining op 4 niveaus: fysiek 1), gevoelsmatig 2), mentaal 3) en spiritueel 4). Focus ligt op energetische zelfsturing, en bevorderende 1)leefstijl, gevoelens 2),  gedachten, 3)  en intuïtie 4) voor intuïtieve ontwikkeling. In Sparkling Life 1 leer je je eigen geestelijke energie waarnemen en beter bij jezelf te blijven. Je krijgt kennis van het 4 delig mensbeeld van Steiner en hoe dit gerelateerd is aan jouw gedachten en gevoelens. Je leert jouw energie opladen en afladen. Sparkling Life 2  leert jou hoe je je eigen energie kunt vergroten. Wat doet de factor spanning met jouw fysieke en andere energie lichamen? Waarom krijg je van de een energie en word je van de ander erg moe? Welke waarde hecht je aan innerlijk weten en waarom gaan we daar zo makkelijk vanaf ?  Hoe stel je beter grenzen? Sparkling Life 3: “Je kracht herstellen na ziekte of tegenslag”  leer je kracht opnieuw op te bouwen na een dip. Hoe pak je dat aan? Wat kun je doen om je energie over de dag en de week goed te verdelen? Hoe start je opnieuw op tijdens de dag,- hoe kun je praktisch slimmer jouw energie plannen en faseren ? Waarom is nee zeggen zo lastig ? Hoe snel voelen we ons schuldig? Samengevat: We trainen onze innerlijke waarnemingen en oefenen om in de praktijk van elke dag deze te integreren in ons doen en laten en in onze belissingen en keuzen. Leven vanuit hoofd hart en handen en intuitie:  een geschenk.

Deze cursus is in de middag van 13 tot 19.  Overdag van 10 tot 16 is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden en neem contact met mij op.

Aanmelden: Sparkling Life 1-2-3 is een drieluik als een geheel voor € 330.  Meld je aan voor Sparkling Life 1-2-3  via een mail naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal/whatsapp naar 06-51984945  Koffie en thee inbegrepen.  Om 16 u is er een soep break op eigen kosten. Graag € 330  overmaken op: NL89RBRB 0200 6795 97 ten name van Guiara. Nica-Luce is een Handelsmerk van Guiara

 

 

 

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
€110
Site:
https://www.bewustbollenstreek.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/20802

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden,
+ Google Maps