Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Remember who you are! Pak jij jouw innerlijk leiderschap op?

19 februari 2024 @ 19:30 - 21:00

€15

Deze lezing herinnert jou aan de 7 vergeten geestelijke zintuigen die we allemaal hebben. Bij een pasgeboren kind staan ze nog volledig ter beschikking, en in de 1e 7 jaar verliest het in rap tempo de verbinding hiermee. We leren dat we ons hoofd zijn, ons brein en DNA. Is dit de essentie van wie we zijn? Een interessante vraagpassief positieve en negatieve invloed op uit.

Een boom neemt aardekracht op via zijn wortels en Co 2 via de lucht. Hij levert  zuurstof aan het universum en alle levende wezens en is het centrum van de levende natuur. Ook wij mensen nemen subtiele energie op en staan energie af. Wij zijn onderdeel van de bron.  De Human Resources. Wij zijn allen energetisch verbonden met elkaar, de natuur en het universum en oefenen hier actief invloed op uit. Deze tijd bied de kans bij uitstek om onze innerlijke vermogens standvastig weer aan te boren. Deze lezing bied jou een inkijkje.  We oefenen op de stoel met je gronding versterken en het energieveld ervaren.  Je kunt jouw ingeslapen vermogens inzetten in alle facetten van je leven: jouw privé, je sport en je werk en gezin, je moestuin. Ontdek of jij de weg van je innerlijk leiderschap verder op gaat!  Wat kies jij?

Aanmelden:  mailtje naar: Nicole @Nica-Luce.com of stuur een berichtje op sms/telegram/signal/what app op 065198 49 45 en vermeld even de lezing naam, plaats  en jouw e mail, bij voorbaat dank. Graag € 15 overmaken op: NL89RBRB 0200 6795 97 ten name van Guiara. Nica-Luce is een Handelsmerk van Guiara,

Gegevens

Datum:
19 februari 2024
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€15
Site:
https://www.bewustbollenstreek.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/19678/

Locatie

Leidse Lente
Haagweg 4
Leiden,
+ Google Maps