Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Omgaan met verlies

28 mei @ 13:00 - 19:00

150€

Bewustzijnstraining die jou enerzijds verdiepende oefeningen brengt, en anderzijds verruiming van jouw kennis. Als je een dierbare verliest, je baan of huis hakt dit er enorm in.  Je voelt je lamgeslagen en de bodem valt onder je weg. Fysiek kunnen we bibberende knieën hebben en lood in je benen. Alsof je met de grond gelijk bent gemaakt. Energetisch is dit niet zelden het geval.

In de oefeningen leer je jezelf innerlijk energetisch waar te nemen in hoe je er bij zit in deze verliesperiode. We bespreken wat de inslag van het verlies voor effect heeft op jouw gronding, en hoe je je gronding binnen de verlies ervaring kunt ondersteunen. De kennis van deze dag is gericht op ondersteunen van jezelf, het leren laveren met jouw takenpakket en het begrenzen van extra bijkomende eisen die de omgeving aan jou stelt. Na de lezing ben je je bewust welke innerlijke energie strategieën 1) voor jou in werking treden direct na het verlies, 2) welke effecten dit op je heeft, 3) welke strategieën jou bekrachtigen en welke niet. We verkennen 2 lagen van gevoels reacties, en welk effect dit heeft op jouw gedachten. En tot slot hoe voelen en denken effect heeft op jouw handelen. Wat je mee neemt naar huis is meer verbinding met jezelf in meer mogen en minder moeten, en tools die jou in staat stellen zachter te zijn voor jezelf. Anderzijds brengt deze lezing jou effectieve omgevings strategieën naar keuze, die jou helpen de verlies periode zo goed mogelijk te overleven

Aanmelden:  mail naar Nicole@nica-luce.com,  of zend een berichtje op telegram/sms/signal/whats app op 06 5198 49 45 met jouw mail adres .

Entree:  € 150-  graag overmaken naar:  NL89 RBRB 0200 6795 97 tnv Guiara . (Nica-Luce is een handelsmerk van Guiara)

 

 

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
150€

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden,
+ Google Maps