Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sparkling Life 4 dag 3 Jezelf meer waarderen

10 december @ 13:00 - 19:00

150€

Wist u dat het energetisch enorm veel uitmaakt in hoeverre u zichzelf waardeert? Dit bepaalt uw mate van ontspanning, uw energie stroom en ook hoe u zich voelt. De dag brengt u oefeningen op het gebied van waarnemen, voelen denken en doen. U gaat naar huis met frisse moed en nieuwe inzichten voor lichaam en geest.  Bent u toe aan meer rust in uw hoofd, vrede in uw hart en ontspanning in uw lichaam? Dan is dit de goede cursus voor u.

De meesten van ons delen makkelijker een compliment uit aan de ander, dan dat we onszelf waarde toekennen. Hoe komt het dat we onze eigen waarde zo makkelijk weg geven? Dat komt omdat we niet getraind zijn in het toe-eigenen van onze eigenwaarde. Als we dat beter konden dan zouden we zelf onze aarding, veerkracht, evenwicht en vertrouwen makkelijker kunnen vergroten.  Want hoe zit het in onze ziel?

We weten diep van binnen dat onze eigenwaarde wezenlijk onafhankelijk is van het behalen van onze doelen of onze prestaties. Maar we voelen het zo niet. We zijn getraind in voorwaardelijk voelen en denken. En hebben ongewild vaak de focus op waar we te kort schoten. In nieuwe situaties haalt ons lichaam regelmatig ervaringen van het niet waardevol zijn naar boven. Hieraan zijn we gewend. Ons lichaam en onze geest zijn bijna hier op afgesteld. Hoe komt het dat we de waarde  volmondig kunnen voelen van ons huisdier of onze pasgeboren baby, die nog helemaal niet “nuttig zijn”(?). Hoe is dit zo gekomen? En hoe veranderen we dit?

Van harte welkom op deze dag. We doen oefeningen. U krijgt inzicht in welke 3 stappen het innerlijk transformatie proces verloopt : van je waarde weg-geven naar jouw waarde toe-eigenen. U leert hoe u hiervoor de randvoorwaarden kunt scheppen in uw mindset en in uw lichaam.  En welke factoren ervoor zorgen dat het geleerde voor u een nieuwe gewoonte wordt, en dus beklijft na de cursus dag. We werken ook buiten. Om 16 uur houden we een 4 uurtje pauze; dan bestaat de mogelijkheid om biologische soep en brood op het buitenterras te eten tijdens het vogelgezang.

Aanmelden:  mail naar Nicole@nica-luce.com,  of zend een berichtje op telegram/sms/signal/whats app op 06 5198 49 45 met jouw mail adres . dag 3 van Sparkling Life 4  niet los te boeken

 

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
150€
Site:
https://www.bewustbollenstreek.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/20949

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden,
+ Google Maps