Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Je schuld gevoel loslaten

25 juni @ 13:00 - 19:00

€150

Oefen,- en helings dag waarin we ons verdiepen in ontstaan, verwerken en het loslaten van schuldgevoel. Door schuldgevoel meer toe te laten en niet ervan weg te gaan leren we de hoe schuldgevoel innerlijk op ons inwerkt, dat het een relatie heeft met macht ondergaan en macht uitoefenen, en hoe we schuldgevoel kunnen transformeren door expliciete communicatie 1), faseren 2) verwachtingen toetsen 3) en proaktief grenzen stellen 4).

In veel prive dan wel werk relaties is er een schijnbaar mysterieuze wisselwerking tussen diegene die ogenschijnlijk de meeste besluiten neemt, en diegene die het meest toegeeft en meegaat in een beweging. Als we op een diepere psychologische laag kijken zien we enerzijds een een onderstroom waarin door onbewuste herhaling van eerdere ervaringen, schuld impliciet wordt uitgedeeld aan de ander, die de meeste beslissingen neemt. En anderzijds zien we in de onderstroom een energetische werking waarbij de beslisser veel verantwoordelijkheden op zijn nek neemt, omdat hij de ander door niet getoetste aannames grotendeels onbewust uitsluit. Vervolgens  onstaat vaak een labyrint van onderlinge negatieve energie in de relatie.

Deze dag brengt meer inzicht in de onderlinge wisselwerking van diverse persoonlijkheids eigenschappen van mensen die meer dan wel minder schuldgevoel ervaren, maar biedt bovenal innerlijke positieve energie strategieen waarbij de wederzijdse wisselwerking van schuldmechanismen doorbroken kunnen worden. Dit voelt als een bevrijding, en  leidt tot meer helderheid in relatie, het explicieter nemen van besluiten, het beter afspreken van verantwoordelijkheden en het beter met elkaar in verbinding blijven van betrokkenen.

Aanmelden:  mail naar Nicole@nica-luce.com,  of zend een berichtje op telegram/sms/signal/whats app op 06 5198 49 45 met jouw mail adres .

Entree:  € 150-  graag overmaken naar:  NL89 RBRB 0200 6795 97 tnv Guiara . (Nica-Luce is een handelsmerk van Guiara)

 

 

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
€150

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
Schipluiden,
+ Google Maps