Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Energetisch Moestuinieren

28 juni @ 10:00 - 12:30

30€

In deze aflevering van energetisch moestuinieren gaan we vooral in hoe u optimaal de lente kunt starten vanuit de maanden september en oktober- als u in een kas moestuiniert. Energetisch moestuinieren betekent moestuinieren door verbinding van jouw innerlijke levenskracht met die van de plant. Dit betekent :  anders grondbewerken, anders planten en zaaien, anders oogsten en anders water geven.

En als het even kan:  een mens per groentenperk. Ik geef alvast op 2 onderdelen een tipje van de sluier:  Bij grondbewerken laten we de grondlagen in stand en spitten ze niet om. We maken ze wel los met een grondboor en voegen biologisch compost toe. Bij voorkeur tuinieren we in de vroege ochtend waarbij de natuur en wij net ontwaken en we het optimum aan aardekrachten zelf kunnen opnemen, en ook kunnen geleiden naar de planten toe. We lopen op blote voeten want dit helpt plant en mens. Zo floreren de planten en leven langer, schenken meer oogst aan ons omdat wij meer onze energie, de beste tijd van de dag en de meest waardevolle biologische stoffen aan de plant aanbieden. Moestuiniert u in een kas?  Dan mag u anders water geven dan u gewend bent. Bent u nieuwsgierig geworden? Ik vertel graag meer . Van harte welkom op deze leuke bijeenkomst. Neem gerust uw vragenlijstje en uw plant mee!

 

Aanmelden:  mail naar Nicole@nica-luce.com,  of zend een berichtje op telegram/sms/signal/whats app op 06 5198 49 45 met jouw mail adres .

Entree:  € 30-  graag overmaken naar:  NL89 RBRB 0200 6795 97 tnv Guiara . (Nica-Luce is een handelsmerk van Guiara)

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
30€

Organisator

Nica Luce
E-mail
nicole@nica-luce.com

Locatie

De Plek Leiden
Kanaalpark 157
Leiden,
+ Google Maps