Energetisch consult

Wat is een energetisch consult en wat brengt het je? 
Een energetisch consult wordt ook wel aura reading genoemd. Bij een aura reading sta je stil bij je huidige energiebalans, in jouw wisselwerking met je omgeving. Je kunt het vergelijken met de APK keuring van je auto, die je ook 1 keer per jaar laat doen. Het is een cadeau aan jezelf, en het bied je een waardevolle momentopname waar jij nu staat. Het geeft jou een overzicht van je energie in het nu, en meer bewuste verbinding met de lijntjes met het verleden en de toekomst. Ook geeft het helderheid op de mate waarin jij jouw intuïtie al aanboort en in de praktijk brengt. Naarmate je je meer intuïtief ontwikkelt, krijg je een sterkere en makkelijkere verbinding met je geestelijke (of hoger)zelf. Een aurareading geeft je een dieper inzicht in de vraagstukken waar je mee bezig bent. Door dit inzicht vindt je meer perspectieven voor jouw levensvragen, waardoor je nieuwe verrassende uitvoerbare oplossingen kunt ontwikkelen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ieder zit in zijn stoel  tegenover elkaar. Degene die gelezen wordt is de readee, degene die intuïtief leest: de reader (ik)  stemt zich intuïtief op jouw energie af. Ik begin te vertellen, jij kunt af en toe vragen stellen, maar het kan geen interview worden.  Als je de interview vorm fijn vind, kan een coachingsgesprek meer bij jou passen. De reading bied je een totaalbeeld over je hele aura.

Zoals je garage de de hele auto inspecteert lees ik de hele aura. Waar de garage kijkt naar de motor, de accu en de wielen kijk ik naar bijvoorbeeld je hart en je keelchakra. Waar de garage kijkt de bedrading:  naar het elektrisch systeem en het IT systeem, kijk ik naar de relaties tussen je chackra’ s. En tot slot: waar de garage de warmte,- en vochtafvoer uit de auto nakijkt kijk ik naar de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Een jaarlijkse update is zinvol, een kortere tussentijd niet.

                        Ik ben sinds 2006 afgestudeerd bij het Centrum Voor Effectieve Intuïtie in Haarlem en gediplomeerd Intuition Practioner en erkend aurareader. Voor meer informatie: zie: “over mij” . Een aurareading kost € 125 en duurt 2 uur.